2012-03-23

Paus i bloggen

I kväll drar jag iväg på eget äventyr, till Las Palmas. (Blogginlägg: HÄR) Återkommer den 1/4. Detta betyder paus i mitt bloggande för dryga en vecka framåt.

Ses på stranden! Puss & kram!

Livet är för kort

...mulåsnor och Whitney Huston

Man lever bara en gång, så varför satsa på pessimism, bagateller och avund?

Varför inte satsa på kärlek, vänskap, livet i sig och det man har runt omkring sig. Varför inte satsa på saker som berör, saker som gör en glad. Varför inte satsa på naturen, solen, de små goda tingen man ser varje dag?

2012-03-21

Föräldrar Del 2

...spinning på föräldraskap

Jag är av sådan karaktär att jag läser mycket inlägg på Internet – och så även i tidningar. Diskussionsdebatterna kring ämnet brukar vara högt till tak med flera av mina vänner – som för övrigt också är förälder, precis som jag. Våra åsikter kan ibland delas, men det ger bara mer kött till debatterna.

2012-03-20

Resfeber

...bästa febersjukdomen som finns

Endast 4 dagar kvar tills jag hoppar på flyget till Las Palmas! Jag har redan resfeber och går omkring som i dvala hemma. Det är ett evigt girandes mellan klädgarderoben, symaskinen (kommer strax till varför), resväskan, skogarderoben, diskningen, middagsidén, toaletten och ut på balkongen för att dra in gift i mina feberlungor.

2012-03-19

Adoptivföräldern bästa föräldern?

...barnens rätt till ”rätt” förälder

Idag hade jag besök av en nära väninna som för övrigt är en av mina främsta inspirationskällor till debatt och skratt.

Vi hamnade in på ämnet barn och fostran och rätten att vara förälder samt rätten att vara barn.