2012-03-16

Det finns trafikvett

...och så finns det ”trafikvett”

Det proklameras ständigt om miljoner och åter miljoner i satsningar på säkrare trafik på våra gator, detta genom att öka trafiksäkerheten med fler trafikljus, refuger, cykelvägar och rondeller – med mera.

2012-03-15

Språkbarriärer Del 2

...kan kosta en psykisk ohälsa

Under de senaste månaderna har jag lidit av huvudvärk och synproblem. I höstas besökte jag en ögonläkare på vårt allmänna sjukhus och på grund av språkbarriärerna kunde vi inte kommunicera så bra med varandra.

2012-03-14

Språkbarriärer

…kan kosta en livet

Denna artikel hittade jag på min hårddisk och tyckte det är skäl att göra den hörd än en gång – trots att det är många år sedan detta hände. Orsaken är att under de senaste veckorna har liknande hänt mig, men denna story tänkte jag skriva om efter mitt läkarbesök i morgon.

2012-03-13

Short Message Service

...ärat prestationsmoment

I går frågade jag en vän om han ville följa med mig på en sammankomst inkommande lördag. Konventet handlar om en föreläsning i parrelationer och jag tyckte det verkade väldigt spännande och intressant.

Fix och Trix

...spara tid

Ett tips till alla bloggare, besök Fixa Din Blogg för massor med tips och idéer om hur du enklast formar din blogg.

Själv är jag rätt novis på detta och gjorde mitt första inlägg 26/2 2012.

2012-03-12

Avund

...människans främsta egenskap

Jag är av den naturen att jag ofta läser kommentarerna under en nyhetsartikel.

Eftersom jag inte beställer hem någon dagstidning, läser jag online istället.

2012-03-11

Facebooksdrogen

...börja leva – sluta knarka

Facebook har som välkänt blivit vårt sociala nätverk. Vi gör allt på Facebook. gratulerar vänner, delger våra bekymmer och underrättar vår vardag. Vi klickar ”gilla” om någon vän skriver något av intresse eller av fyndighets inslag.